Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Már csak 2 nap, és kezdődik a harmadik!

2018. január 11. 13:59 - Silye Sándor

Mint korábban jeleztem, szombaton, 17 órakor kezdődik a Szent István Művelődési Házban a Szent István teremben a III. Fehérvári Nagy Bormustra. Fáncsi Viktória, a szervező elmondta, a Törley pezsgő sajnos nem jön, így 25 borász több, mint 100 termékét lehet majd kóstolni, a Hatpöttyös étterem borkorcsolyáit lehet falatozni szombaton este. Lesz fehér, vörös és rozé bor, mégpedig a javából. Villány, Pannonhalma, Mátra, a Balaton, és a többi borvidék kiváló nedűit kínálják, bár kínálják azok magukat is. Geréék, Polgár Zoltán Villányból, Cseriék, Babarcziék Pannonhalmáról, és még sokan mások vonzzák majd a poharakat a palackok irányába, a palackok meg maguktól megdőlnek, hogy tölthessék tartalmukat a feléjük igyekvő poharakba. És közben szól a blues, a jazz, és dúdolhatjuk magunkban a  Fejér megyei borászok (Geszler, Sáfrán, Friday Winery Mórról, Csóbor, L. Simon, Vabrik, Etyek Kúria az Etyek-budai borvidékről) nagyszerűségének énekét. Jó buli lesz na, és mivel borban az igazság, jó lesz szembesülni az igazsággal: a jó bornál csak egy a jobb, a még annál is jobb bor. Lesz miben választani, tessék hát választani!

Figyelem! Aki jönni akar, és még nincs jegye, vásárolja meg a kezdésig a Székesfehérvári Ajándékbolt és Jegyirodában a Hiemer-házban, illetve a Bolla Travel Székesfehérvár, Rákóczi u. 2. sz. alatt található helyiségében. Mert már csak néhány darab van, így elképzelhető, hogy a helyszínen nem lehet megvásárolni a belépésre jogosítót, és akinek nem lesz, az hopp! - kint maradhat. Mindenesetre az elindulás előtt nézd(-nézzék) meg a Barrique borklub honlapján, hogy maradt e jegy?

Gyerünk hát, viszontlátásra szombaton este!

fancsi_1_1.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr6013566463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása