Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Ár, érték arány, avagy kinek mi, micsoda?

2016. december 12. 11:34 - Silye Sándor

Amikor az ár, érték arányról írok, beszélünk, elsősorban a többség véleményére leszek kíváncsi. Arra, hogy Ön, Te, Önök, Ti miképp vélekedtek e kérdésről? És tényleg az aktivitásotokat kérem! (Köszönöm!) 

Találomra mindig kezembe veszem a boros havilapunk (tudod, aminek a nevére rímel, hogy "...tele van a pince") egyik példányát, és a tesztjeikből rendre kiemelek négy bort. Lesz benne drága, középárú, olcsó. Az olvasó számára "vakon" szerepelnek eme információk, csak a bor fajtáját, annak minősítését látjátok (látják) majd. 

A kérdésem: tippeljétek (-jék) meg ezek alapján annak a lehetséges árát, és azt, hogy a négy közül melyiket vásárolnátok (-nák) meg? Tíz nap múlva leírom, hogy melyik kinek a  micsodája volt, és a minősítés mellé az árát is. 

Így lehet szembesülni (?) a valódi ár, érték, aránnyal. Vagy nem. Ki tudja?

De minden kiderül. Vagy mindenki derül...?

 

Akkor ár, érték arány először:.

Első számú bor: Juhfark, kiváló bor, 17,20 pont.

Második számú: Cabernet Franc, kiváló  bor, 17,50.

Harmadik számú: Furmint, jó bor, 15,80

Negyedik számú bor: Olaszrizling, kiváló bor, 16,10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr6612042331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása