Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Már nem sokat kell várni, és kezdődik a II, Fehérvári Bormustra!

2017. január 11. 14:23 - Silye Sándor

Jó hír, "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek": a hajrában tovább gyarapodott a résztvevők listája, mégpedig nagy névvel, ráadásul Fejérből. Ott lesz szombaton a móri Csetvei Pince is! Ráadásul Mórról immár 4 borászat lesz jelen: a Geszler, a Csetvei Pincészet, a Friday Winery és a Molnár Borház, így sok megyei borkészítő mutatja meg magát!

csetvei_krsizta.jpg

De itt lesz sok borvidék: Szekszárdról a Fekete Borpince, a Kunságról a Frittmann Borászat, Zalából a Cézár Pincészet. Eljön Érmellék is a Heit Pincészet révén (tőlük lesz isteni házi torma is, muszáj lesz megkóstolni!).

Ne feledkezzünk meg a tavaly már megismert és megkedvelt borászatokról sem: BORBÉLY CSALÁDI PINCÉSZET - Badacsony, ÁKOS PINCE - Mátra, BABICZKI WINE - Mátra, BALLA GÉZA - Ménes, BABARCZI PINCE - Pannonhalma, BARCZA BÁLINT - Somló, ZSIRAI PINCÉSZET - Tokaj, BALGA BORÁSZAT - Eger. Ha valaki még nem hallotta volna, akkor most megtudhatja, láthatjuk, kóstolhatjuk Villányból idén a POLGÁR PINCÉSZET borait, a Balaton-felvidékről a PÁNTLIKA PINCÉSZET nedűit, de láthatjuk a Pannonhalmi borvidékről a CSERI PINCÉSZET-et, és végül, de igazán nem utolsósorban az Etyek-Budai borvidékről (ami szintén a miénk) a CSÓBOR BORÁSZAT-ot!

csetvei_pince.jpg

Még mindig van finom hírünk, bemutatkozik az egészséges csokikat gyártó Upperbars is. És hogy illenek ők ide? Úgy, hogy gyógynövényekből, és SZŐLŐMAGLISZTBŐL készítik a csokijaikat.

 

Íme az utolsó figyelmeztetés: start szombaton, 17 órakor a Szent István Művelődési Házban Székesfehérváron!!! Aki jegyet szeretne, már csak nagyon korlátozottan tud vásárolni, mert 20-25 db jegy maradt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr10012118213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása