Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

kamocsay neszmély

2018. november 19. 15:03 - Silye Sándor

Bár még szépen sütött a nap, de már csípett a november. A fővárosból különjáratos busszal, autókkal jöttek és csak jöttek a bor szakértői, szakírói, sajtómunkatársak Neszmélyre, Kamocsay Ákos birtokára. Ott adták át Az év legszebb szőlőbirtoka díjat, a nagybirtokok mezőnyében. De eljöttek a középbirtok győztesei, az egri Tóth Ferenc pincészet képviselői, és a kisbirtokok legszebbje, a Basilicus tulajdonosai, Tarcalról. A köszöntő és köszönő beszédek után Szekács László a díjalapító Bor és Piac kiadó vezetője, Bozzai Zsófia főszerkesztő adták át. Megnéztük a szépen karban tartott birtokot (tényleg sehol nem lehetett látni még egy kósza gazt sem), megkóstoltuk a finomságokat (csak „ízelítőül: Ihlet cuvée Kamocsaytól, Eger csillaga Tóthéktól, Tokaji Furmint a Basilicus pincéből), majd megízlelhettük a hat kiváló borból álló dűlő szelektált Chardonnayt Ákostól.

Az alábbiakban a mostanában egyre megszokottabb hangzó anyagot hallgathatod olvasás helyett. Felhívom szíves figyelmed, hogy a hangzó élményhez kattints rá arra a kis háromszögletű izére, és akkor hallhatod a gasztro- és borblog rádiót Székesfehérvárról.

A Tóth Pince és a Basilicus birtokokról később hallhatsz majd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr7814381350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása