Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Ha május, akkor Etyeki borangaló!

2019. április 24. 13:45 - Silye Sándor

Tavaszi, vidám hangulatban várják az Etyekre érkezőket május 4-én. Borospincék, családi gazdaságok, műhelyek nyílnak meg a látogatók előtt, ahol a bor- és gasztronómiai kóstolók mellett kulturális- és gyermekprogramokat is kínálnak.

ak1a1994-1024x683.jpgJó hangulat, jó borok, a borangaló nem borongós, hanem nagyon is klassz nap az ott lévőknek 

Családias hangulatban, megújult környezetben, pincéről pincére fedezhetik fel az érkezők „Budapest szőlőskertjét” (meg Fehérvárét, Tatabányáét, Dorogét stb., stb) ezen a napon. Izgalmas gasztroélményekkel gazdagodhatnak azon a napon. A bor, pezsgő, pálinka, must, borecet kóstolásán túl csoki kóstoló, sajtkülönlegességek, sonka, házi sütemények, házi szörpök, falusi vendégasztal várja az ínyenceket. Főszerepet kap ismét a pezsgő, kihagyhatatlan program a borvidék palackban erjesztett pezsgőinek kóstolója.

Csokoládékészítő bemutató, pezsgő degorzsálás, esküvői garázsvásár színesítik a programot.  Kreatív látogatóink pedig minikertet ültethetnek anyák napjára!
Egy-egy különleges dallamért, kiállításért is érdemes lesz Etyekre kirándulni. 

Bővebb információ: www.etyekiborangolo.hufacebook.com/etyekiborangolo

Kóstoló poharak vásárolhatók a Kálvária téri információs ponton és a Körpincében.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2814783958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása