Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Indul a grill szezon – csak otthon, a családdal -, Anyák napja és hosszú hétvége jön

2020. április 27. 12:49 - Silye Sándor

anya_borozni_ment_2.jpgMár több alkalommal találkozhat((ato)k a Veressbor felhívásával. A fehérvári társaság – mivel nem üzemeltetheti a jelen helyzeten a Borbárt – kérésre kiszállítja az összes A-betűs terméket, tehát a bort, a sört, a pálinkát. Most újabb felhívást tettek közzé, olvassá(to)k hát:

„Felkészültél Kedves bor- és sör barátunk! Indul a grill szezon, Anyák napja és lesz hosszú hétvége is. Május 1 és 3 között ne maradj kedvenc söröd- borod- pálinkád nélkül az ünnepek hétvégéjén a nehéz időkben sem. Kérd sör- bor árlistánkat, és a leadott rendelésed szerdán-csütörtökön kiszállítjuk vagy személyesen átveheted egyeztetett időpontban! Árlista kérhető: info@veressbor.hu Telefonon egyeztetett és visszaigazolt rendelés kiszállítása a készlet függvényében Székesfehérvár és 15 kilométeres körzetében 1-2 napon belül megtörténik.
Elérhetőség: 8-18 óráig telefonon (06-20-3677747 Tibor) vagy info@veressbor.hu

Köszönjük, ha a helyi vállalkozásokat támogatod vásárlásoddal és ezzel segíted a magyar borászok, kisüzemi sör-pálinkafőzdék életben maradását is:
                                                                                                                                                              Veressbor Kft.”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2615644216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása