Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Etyeki sikerek a tengeren túlról

2020. november 27. 09:59 - Silye Sándor

A történet akár meseszerű is lehetne… Hol volt, hol nem, volt egyszer egy magyar borászat, az Etyeki Kúria. Gondoltak egy nagyot, és boraik hipp, hopp ott teremtek (sok, sok munka, előkészítés után) a hét tengeren, az Óperenciás tengeren túl, oda, ahova a kurta farkú malac is csak vendégségbe jár,…

Tovább
Szólj hozzá!

Az (új)bor igazsága és a lehetőségek - Négy borászt kérdeztünk meg a jelenről és a közeljövőről

2020. november 24. 09:33 - Silye Sándor

A pandémia második hulláma a borászok számára is megoldandó problémát jelent. Tavasszal, az első hullámban találtak megoldást. De mi van most, mi lesz az újborokkal? Fejér két borrégiójának – Móri, Etyek-budai, valamint a Velence-tavi Hegyközség négy borászát kérdeztük meg. Négy borász, három…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása