Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Újra itt van, újra itt van... Januárban ismét lesz nagy Bormustra!

2021. december 28. 10:26 - Silye Sándor

ujevi4.jpg

Nagy Fehérvári Bormustra nélkül telt el 2021! Pedig lett volna. Ha lehetett volna. De a pandémia közbe kotyogott, és tiltott. Sok mindent, ami mindennapi életünk része volt korábban.

Nekünk nagyon hiányzott! Remélem, gondolom, hiszem, hogy mindenkinek!
Ezért Fáncsi Viktória, eme nagyszerű események szervezője úgy döntött, 2022-ben ismét megpróbálja. Vigyázva egymásra, de a lehetőségekhez képest visszaszerezve boros életünket!
Sok kedves, régi ismerős mellett új borászatokkal is találkozhatnak januárban és mesterkurzusokkal is készülnek!

 fancsy.jpgRésztvevő borászatok napról napra bővülő listájával hamarosan olvashatjátok! Nyugodtan mindenki megnyalhatja a szája szélét a már meglévő remek lista láttán.

Íme:

Dominium Pincészet – Gyöngyös, Holdvölgy – Mád, Sanzon Tokaj – Erdőbénye, Áts Károly Pincészete – Tarcal, Balla Géza Borászata – Ópálos, Szentesi Pince – Budaörs, Csóbor Pincészet – Agárd, Nagy Gábor Családi Szőlőbirtok – Pázmánd, Köllő Zsolt Pincészet – Pázmánd, Csordás & Nagy Pince – Pákozd, Etyeki Kúria – Etyek, Vabrik Pince – Kajászó, BRIGÁD – Mór, Friday Winery – Mór, Paulus Molnár Borház – Mór, Geszler Családi Pincészet – Mór, Szabadkai Pincészet – Zámoly, Planina Borház – Mohács, Pósta Borház – Szekszárd, Koch Borászat – Borota, Cseri Pincészet – Nyúl, Babarczi Szőlőbirtok és Pince – Győrújbarát, Borbély Családi Pincészet – Badacsony, Sarki Róka Borház – Lesencefalu, Petrányi Pince és Borterasz – Csopak.

Háááát…!

Terveznek még két mesterkurzust:
- a magyar szőlőfajták múltja, jelene és jövője
- a természetes borok térhódítása

Az előadások moderátora Szabó Edit borszakíró, a Borsmenta online folyóirat főszerkesztője lesz. A mesterkurzusokra a belépő 2000,-/fő/előadás, amiért 5-5 különleges tétel kóstolható pluszban. A mesterkurzusokra a férőhely limitált, maximum 60 fő!

fancsy1.jpgA Bormustra belépőjegy ára 6900,-/fő, mely tartalmazza a kristály kóstolópoharat és a korlátlan bor-, és vízfogyasztást!
A létszám itt is limitált, maximum 350 fő és a mindenkori veszélyhelyzeti intézkedések érvényesek rendezvényünkön (maszk használat a kóstoló tereken kívül, illetve védettségi igazolvány, ha esetleg az 500 fő alatti rendezvényeknél is bevezetésre kerül.)!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr4816794726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása