Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Változás a Tokaj-hegyaljai Disznókő Szőlőbirtok életében

2022. január 20. 10:05 - Silye Sándor

A Tokaj-hegyaljai Disznókő Szőlőbirtok nemcsak hazánkban, hanem a nemzetközi piacokon is elismert, mind a borkedvelők, mind a kereskedelmi és gasztronómiai partnerek körében. A mögöttük álló nehéz években is növekedtek, mind külpiaci, mind az összesített kereskedelmi eredményeik is pozitív irányban változtak. Ez a siker és elismerés csapatmunka eredménye, de az elmúlt 12 évben sokat köszönhettek kereskedelmi igazgatójuknak, Hanyecz Andreának, aki ez idő alatt mély szakmaisággal és szívből jövő elhivatottsággal képviselte birtokunkat. Andrea most azonban távozik, karrierjét más területen, családi vállalkozásban folytatja. Megöszönték eddigi munkáját és sok sikert kívántak neki az előtte álló célok megvalósításához!

disznoko2.jpgAndreát váltva, a Disznókő Szőlőbirtok új kereskedelmi igazgatójaként csatlakozott hozzánk Ujfalussy Szabolcs, aki korábban 20 éven át a Tokaj Oremus belföldi kereskedelmi és marketing vezetője volt. Munkáját a Disznókő Tokaj-hegyaljai birtokközpontjában végzi, innen koordinálja és fejleszti szőlőbirtokunk a világ kb. 50 országára kiterjedő kereskedelmi feladatait, az anyavállalat AXA Millésimes munkatársaival összehangoltan.

disznoko.jpgSzabolcs szőlészmérnöki végzettsége, hazai és nemzetközi kereskedelmi és marketing tapasztalatai, valamint kiváló angol és spanyol nyelvtudása mind garanciát jelentenek arra, hogy immár közösen, tovább öregbítsük a Disznókő hírnevét a világban. Jövőbeli sikereit segítik azok az elismerések is, melyekben a Disznókő Birtok az elmúlt évben részesült. A világ legelismertebb bormagazinjai több borukat is igen magasra értékelték, a 2007-es Disznókő Eszencia pedig 99 ponttal egyedüli magyar borként került a Wine Spectator világ Top100 borának listájára. Szabolcs munkájához így adottak a kiváló borok, ezért az ő segítségével tovább folytatódik a Disznókő Szőlőbirtok magas nemzetközi megbecsüléssel övezett, egyben üzletileg is irigylésre méltó kereskedelmi tevékenysége.

disznoko1.jpgBár a jó bornak nem kell cégér, de mégis kell Ujfalussy Szabolcs ahhoz, hogy a Disznókő továbbra is és hosszan ott maradjon a csúcson itthon és a nagyvilágban!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr616819174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása