Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Hét arany és három ezüstérem Fejér megyének az országos rozé borversenyen Kunszentmiklóson

2022. december 27. 08:40 - Silye Sándor

rozebor_verseny_jpgelso.jpgKunszentmiklóson rendezték meg a hagyományos decemberi rozé borversenyt. A hagyományos viadalon Fejér megye hét borászata hét aranyérmet és három ezüstöt hozott haza. A megszerzett tíz érem szép teljesítmény!

A Pákozdi Lics Pincészet két aranyérmével teljesített kiválóan. Lics Balázs a Pinot Noir és Cabernet Sauvignon rózsaszínűit aranyozta be! Az Agárdi Csóbor Pincészet és a móri Paulus Borház is két, két éremmel büszkélkedhet! Csóborék a Syrah borukkal arany, a Kékfrankossal ezüst, a Paulus a Gold Rozéval arany, a Fresh and Cool termékével ezüstérmet szerzett.

rozebor_verseny.jpgAranyérmes lett a pákozdi Csordás Nagy pince a Kékfrankos, a Geszler Családi Pince a Geszler rozé, az etyeki Haraszthy Pincészet a Pinot Noir rozéjával.

Ezüstérmes hozott haza az L. Simon Borászat Gyöngyöző Kékfrankos Rozébor nevű borával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr8718011118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása