Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Újabb jó borbuli Budapesten!

2017. február 02. 08:28 - Silye Sándor

Burgundi Fajták a Fedélzeten

Budapest, Vogue Hajó Étterem, Chardonnay és Pinot Noir Kóstoló

Munka utáni kóstolás burgundi fajtákkal, 10-12 pincészettel, több mint 30 chardonnay és pinot noir tétellel, a Vogue Hajón.

 Helyszín: Vogue Hajó Étterem

Időpont: 2017. február 16., 18.00-22:00

Kiállító borászatok:

 Anonym Pince (Etyek), Béla Borászat (Kunság), Etyeki Kúria (Etyek), Garamvári (Balatonboglár), Haraszthy-Vallejo Pincészet (Etyek), Hilltop Neszmély (Neszmély), Istvándy Jenő Pincészet (Balaton-felvidék), Kattra Pincészet (Etyek), Liliac Pincészet (Erdély), Vértes Szőlőbirtok (Etyek). A lista folyamatosan bővül! De ez a névsor is több, mint ígéretes, és lám, 5 Fejér megyei etyeki borász is ott lesz!

 A belépő tartalmazza: izgalmas helyszín, jó társaság, remek hangulat,  30 bor kóstolása, találkozás a borászokkal, vacsorafalatok, Szigetközi víz, értékes tombolanyeremények.

Jegyárak:  elővételi jegy: 6900 Ft / fő, helyszíni jegy: 7900 Ft / fő, csoportos kedvezmények 4 fő felett: 15% kedvezmény. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr9212176006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása