Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Bővülő kör a II. Fehérvári Bormustrán

2016. december 28. 08:36 - Silye Sándor

Remélem, mindenkinek jól telt a karácsony és mindenki készen áll a következő új pincészetek kihirdetésére, amelyek a II. Bormustrán a korábban már ismertettek mellet részt vesznek a január 14.-én, 17 órakor kezdődő rendezvényen!

                                                              ...DOBPERGÉÉÉS...

Polgár Pincèszet – Villány, Fekete Borpince – Szekszárd, Cézár Pincészet – Zala, Cseri Pincészet - Nyúl (Pannonhalmi borvidék), Csóbor Pincészet – Agárd.

Igen, direkt a vörösborosokkal kezdtem az újak listáját, hiszen idén túlsúlyban voltak a fehér borok. Megtört a jég is végre, és Szekszárd is képviselteti magát a II. Fehérvári Bormustrán!

De jönnek persze új fehér borosok is, akik már biztosak: Geszler Családi Pincészet – Mór, Friday Winery – Mór, Frittmann Borászat – Kunság, Heit Pince – Bihardiószeg, Pàntlika Pincészet – Balatonfelvidék.

Biztosan észrevették, hogy a legtöbb helyre igyekeztem a borvidéket odaírni, és így már látszik, hogy mennyivel több borvidék képviselteti magát! Annak nagyon örülök, hogy végre a szűkebb környezetünkből, Fejér megyéből is egyre több borászat mutatkozik be, hiszen 2 borvidék is van a közelünkben sok jó pincészettel, és alig ismerjük őket!

A jegyek szépen lassan elfogynak, úgyhogy az utolsó 50 db-ért már sietni kell, és a foglalásokat is vásárlásra kell váltani, mert nem fogom tudni foglalni tovább azokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr4612077367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása