Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

„Aranyos” est a székesfehérvári Borbárban!

2023. június 06. 08:38 - Silye Sándor

borest_1.jpgA székesfehérvári Borbár a VinAgora 2023. évi aranyérmes boraiból válogatott és rendez borkóstolót 2023. 06. 13-án kedden, 19 órától a Kossuth utca 3-ban, a Borbárban!

A VinAgora = A minőség garanciája.

A VinAgora Magyarország egyetlen nemzetközi borversenye, amely tagja a legszigorúbb szakmai nívót képviselő versenyeket tömörítő világszervezetnek, a VINOFED-nek, és számos további tényező biztosítja minden egyes palackra kerülő VinAgora érem hitelességét.

A kóstolandó borsor:
Paulus Extra Dry pezsgő- Mór, Feind  Pincészet Aliga-Balaton, Laposa Vitorlás Zenit-Balaton, Szentpéteri Kékfrankos Rozé - Kiskőrös (a legjobb Magyar Kékfrankos rozé)
Prantner Rozé - Szekszárd, Günzer T. GT50-Villány, Ikon Evangelista - Balaton (Cabernet Franc), Tringa Cabernet Sauvignon - Szekszárd (legjobb magyar Cabernet Sauvignon), Maul Lator-Villány, Lelovits Tamás Villányi Franc - Villány (nagyarany, a legjobb magyar Franc)
+ a szokott falatkák.
Részvételi díj:7500 Ft/Fő
Asztalfoglalás szükséges és korlátozott. A jelentkezést a jelentkezési sorrendben fogadják el, és a helyek függvényében igazolják vissza.
Foglalás az info@veressbor.hu e-mail címen, 06-20-3677747 vagy a 06-22-311-441 telefonon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr7818139952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása