Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Utolsó kommentek:

Silye Sándor 2017.05.17. 18:58:53

@nemethattilathval: Kedves Attila! Nem tudom mért maradt ki az i betű... De már pótoltam!@...elmúlik...:

Bejegyzés: Sajt és bor, aromák, zamatok, ízek

2017.05.16. 09:13:42

Charles de Gaulle azt mondta: "Hogy lehet egy olyan országot vezetni, amelyben négyszáz féle sajt található?"

Túl ezen, nem nagyon értem, miért kell azonnal a világhírt vizionálni? Mert azt tudjuk, ha valami világhírű lesz, nem biztos, hogy az eredeti minőséget meg tudja tartani. Erre számos példa van. Ez az ember, és amit csinál, úgy jó ahogy van. Maradjon csak ilyen.

Bejegyzés: Sajt és bor, aromák, zamatok, ízek

cole81 2016.12.28. 17:18:08

Sándor! A valóságnak valóban megfelelő, én is tanúsíthatom. Nem is olyan rég, volt alkalmunk végig kóstolni a csekélynek nem nevezhető kínálatukat, s már akkor úgy döntöttünk, hogy idén ha az ünnepekkor bor, akkor az mindenképpen legyen Csóbor.

Elsősorban mert nagyon ízlettek - személyes kedvencem a Cabernet Franc, amely bizony nem csak Villányban tud remek lenni -, és a rendkívül korrekt árpolitikájuk is megsüvegelendő.

A szilveszterhez közeledvén pedig már alig várom, hogy durranthassam, és persze kóstolhassam a pezsgőjüket!

Boldog új évet, és sok-sok jó posztot kívánok a 2017-es esztendőre!

Bejegyzés: Csóbor = sok féle jó bor
süti beállítások módosítása