Charles de Gaulle azt mondta: "Hogy lehet egy olyan országot vezetni, amelyben négyszáz féle sajt található?"
Túl ezen, nem nagyon értem, miért kell azonnal a világhírt vizionálni? Mert azt tudjuk, ha valami világhírű lesz, nem biztos, hogy az eredeti minőséget meg tudja tartani. Erre számos példa van. Ez az ember, és amit csinál, úgy jó ahogy van. Maradjon csak ilyen.
Sándor! A valóságnak valóban megfelelő, én is tanúsíthatom. Nem is olyan rég, volt alkalmunk végig kóstolni a csekélynek nem nevezhető kínálatukat, s már akkor úgy döntöttünk, hogy idén ha az ünnepekkor bor, akkor az mindenképpen legyen Csóbor.
Elsősorban mert nagyon ízlettek - személyes kedvencem a Cabernet Franc, amely bizony nem csak Villányban tud remek lenni -, és a rendkívül korrekt árpolitikájuk is megsüvegelendő.
A szilveszterhez közeledvén pedig már alig várom, hogy durranthassam, és persze kóstolhassam a pezsgőjüket!
Boldog új évet, és sok-sok jó posztot kívánok a 2017-es esztendőre!
Dekantáló
Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog
Utolsó kommentek:
Silye Sándor 2017.05.17. 18:59:50
Bejegyzés: Sajt és bor, aromák, zamatok, ízek
Silye Sándor 2017.05.17. 18:58:53
Bejegyzés: Sajt és bor, aromák, zamatok, ízek
2017.05.16. 09:13:42
Túl ezen, nem nagyon értem, miért kell azonnal a világhírt vizionálni? Mert azt tudjuk, ha valami világhírű lesz, nem biztos, hogy az eredeti minőséget meg tudja tartani. Erre számos példa van. Ez az ember, és amit csinál, úgy jó ahogy van. Maradjon csak ilyen.
Bejegyzés: Sajt és bor, aromák, zamatok, ízek
cole81 2016.12.28. 17:18:08
Elsősorban mert nagyon ízlettek - személyes kedvencem a Cabernet Franc, amely bizony nem csak Villányban tud remek lenni -, és a rendkívül korrekt árpolitikájuk is megsüvegelendő.
A szilveszterhez közeledvén pedig már alig várom, hogy durranthassam, és persze kóstolhassam a pezsgőjüket!
Boldog új évet, és sok-sok jó posztot kívánok a 2017-es esztendőre!
Bejegyzés: Csóbor = sok féle jó bor