Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Újabb jó borbuli Budapesten!

2017. február 02. 08:28 - Silye Sándor

Burgundi Fajták a Fedélzeten Budapest, Vogue Hajó Étterem, Chardonnay és Pinot Noir Kóstoló Munka utáni kóstolás burgundi fajtákkal, 10-12 pincészettel, több mint 30 chardonnay és pinot noir tétellel, a Vogue Hajón.  Helyszín: Vogue Hajó Étterem Időpont: 2017. február 16., 18.00-22:00 Kiállító…

Tovább
Szólj hozzá!

Az etyeki Nádas Szilárd és az igényesség

2017. január 31. 09:29 - Silye Sándor

Az Etyek-Budai borvidék híre nőttön, nő, egyre többen ismerik boraikat. Különösen a fővárosban, hiába, Etyek közelsége sok borral foglalkozni kívánó ember számára előnyös. A terület talaja, éghajlata is kedvező, elsősorban a fehér borok, illetve a könnyed, vörös borok számára (utóbbi esetében a…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása