Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Tornai Tamás (világ)csúcsai

2019. augusztus 16. 13:17 - Silye Sándor

Tornai Tamással a fővárosban találkoztunk a Kóstolomban, amikor bemutatta a 4 Trophea díjas borát. Ezeket Londonban, a nemzetközi borversenyen kapta, amikor is a nagy aranyérmet nyert borok közül kiválasztják egyetlen egyet. A leges-leget... Tamás öt egymás utáni évben négyszer megkapta e különleges díjat.

Nem semmi. Talán kicsit furcsa, de igaz: meglehet, hogy Tamás a világban ismertebb, mint e honban. E megállapítással lehet egyet érteni, vagy nem érteni azt. Ez egy vélemény. Ami biztos: borai nemhogy jók, de különlegesek, aki kóstolja a csúcson járhat. Mindezt egy kis borvidék termékét kóstolva.

Ismerjétek hát meg Tornai Tamást. Kímélő üzemmódba helyezd magad, nem kell a szemed rongálni, olvasni. Egyszerűen csak hallgasd!

Ja, de előtte nyomd meg azt a kis fektetett háromszög alakú izét...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr5515012468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása