Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Borajánló - avagy mit, mikor, mivel, miért igyunk karácsonykor?

2020. december 17. 11:52 - Silye Sándor

borajanlo_karacsony.jpgA székesfehérvári Veressbor borbár és szaküzlet ismét szeretne segíteni minden nemes italokat kedvelőnek. Mégpedig abban, hogy mit, mivel, érdemes, kell inni a szeretet ünnepén a bőséges, kiváló ételekhez. Sokaknak lehet, ez természetes, míg másoknak nem. Olvassátok hát, mindenkinek békés. boldog karácsonyt kívánok a dekantalo.blog.hu nevében: Silye Sándor

Kedves Borbarátunk, szeretnénk megkönnyíteni a karácsonyi készülődést! Segítünk abban, hogy az ünnepi menü mellé milyen bort igyatok karácsonykor.

Írj, rendelj, élvezd!

A megfelelő bor fokozza az ételek okozta ízélményt!

karacsonyi_menu_es_bor_2.jpgMegrendelt vagy megálmodott karácsonyi ételsorodhoz az előételtől a desszertig mondd mit szeretnél karácsonykor inni? Ezt rád bízzuk, de kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit gondolsz? Nosza, írd meg hát az info@veressbor.hu oldalra az ünnepi menü sort a címeddel együtt. Az italszelekciót, tehát az étellel harmonizáló borokat, vagy ha úgy tetszik, söröket, habzóborokat összeválogatjuk és ajánlatot küldünk e-mailben, és válogathatsz az elküldött bor és sör ajánlatunkból, amelyet elküldünk a címedre.

Lehetőség van bolti átvételre vagy Székesfehérvár és 20 kilométeres körzetében 10 000 forint rendelés esetén ingyen kiszállítjuk 2020 december 23-ig!

10.000 Ft rendelés esetén ingyen kiszállítjuk 2020.december 23-ig!

 Köszönjük és kellemes készülődést kívánunk!

Tibor és Csilla, Veressbor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr8516347372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása