Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Bor és társai, Par Exellence díjjal

2024. március 08. 13:44 - Silye Sándor

Budapesten adták át a Magyar Sommelier Szövetség Par Exellence díját. Bortermelőnek (Malatinszky Csaba), étteremnek (WhiskyNet), kereskedőnek (Avalon Resort & Spa*****), szakírónak (Bozzai Zsófia Bor és Piac), oktatónak(Nyitrainé dr. Sárdy Diána), illetve a legjobb külföldi eredményeket elérő borászatnak a Dr. Kosárka József emlékdíjat (Jammertal Borbirtok).

exellen_csoport.jpgAkkor és ott készült az alábbi podcast. Beszélgetőtáraim sorát Slezák Zoltán, a Magyar Sommelier Szövetség elnöke nyitotta. Utána Bozzai Zsófia, a Bor és Piac szaklap főszerkesztője köszönti a kedves hallgatókat, és mondja el mi a helyzet borok piacán, majd Malatinszky Csaba (Villány) az év bortermelője filozofikus gondolatai zárják a sort. Hallgassá(to)k hát, de előtte ne felejtsé(te)k elindítani a felvételt!

Indits(a)d a felvételtsd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1418349047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása