Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Varkoly Ádámé a Gál Tibor Emlékdíj!

2017. március 01. 09:59 - Silye Sándor

Ez a díj nemcsak engem, hanem az egész családomat és az egész borvidéket megilleti. Így vélekedett Varkoly Ádám, aki a 12. Magyar Borok Bálján vehette át a Gál Tibor Emlékdíj kitüntetést. Az ifjú tokaji borász 12 jelölt között lett a legjobb. Úgy vélte, már az is megtiszteltetés volt a számára, hogy bekerült a tizenkettők közé, meglepte, mikor kiderült, hogy ő lett az első az egyenlők között. 

Hogy miért? 

- Úgy gondolom, hogy az az alázat, amivel a borok felé fordulok, és ahogy a szőlőimet művelem. Ez a díj nemcsak engem, hanem az egész családomat és az egész borvidéket megilleti. Egyre többen járnak hozzám, egyre többen ismernek meg személyesen. 2016-tól intenzíven jelen vagyok Budapesten is, de jó néhány helyen ott vannak még a boraim, például Győrben és Zalaegerszegen is. Nagyon fontosnak tartom, hogy kialakuljon a személyes kapcsolat, és mindig nagyon örülök azoknak, akik eljönnek személyesen hozzám, hogy megismerjenek engem és a boraimat. Talán ennek tudható be, hogy engem választottak - mondta.

Szerény, szimpatikus ifjú borász. A Dekatlon.blog.hu gratulál neki minden Fejér megyei borkedvelő ember nevében!

Forrás: borászportál.hu

varkoly_adam_760_428_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr9012303899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása