Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Mindennel behálóz a Borháló

2017. március 02. 15:34 - Silye Sándor

Borkóstolókra, borvacsorára, falusi turizmussal egybekötött borkóstolóra hív mindenkit a székesfehérvári Borháló (Várkörút 1). Íme a tervezett programok:
     
1. Twickel borkóstoló a Borháló Fehérvárban: március 10-én, 19.00
     
A szekszárdi Twickel Szőlőbirtokot és kiváló boraikat ismerhetjük meg Tajti Róbert bemutatásában. Az erről szóló hírlevelet, melyben lerántjuk a  leplet a kóstolásra kerülő borokról rövidesen megkapod, de ettől  függetlenül máris jelentkezhetsz  mobil: +36 (20) 971 7724, e-mail: fehervar@borhalo.com

Csak 30 főt tudunk fogadni!
     
2. Szőke Mátyás borvacsora: március 24-én, 19.00 Szent Gellért Hotel étterme

„Ahol a Nap és a hegy összeér" a Mátra hegység  déli délnyugati lejtőin a sok napsugár érleli a bogyókat, a régi tűzhányók  talaja pedig minden jóval ellátja a szőlőket, hogy tüzes, illatos jó bort  teremjen. 7 tétel bor 5 fogásos vacsorával. A menü- és a borsor még legyen titok, de azt megígérhetjük, hogy aki eljön, nem fog csalódni! A belépő 7900,- Ft / fő, melyet 2017. március 20-án, 19 óráig kell üzletünkben befizetni. 
Részletes hírlevél hamarosan. Máris jelentkezhetsz a szokott módon! 

borhalo.jpg     

3. Borkóstoló falusi turizmussal: május 20 - 21. Kisszékely
     
Kétnapos programmal kedveskedünk minden bort, természetet, kirándulást szerető barátunknak. Lesz főzés, pincelátogatással  egybekötött séta, a helyi nevezetességek megtekintése, vacsora műsorral, utána  borkóstoló. Vasárnap, aki még bírja az evést és az ivást biztosan nem marad sem  étel, sem ital nélkül. Lehet kirándulni, pecázni, sportolni, séta kocsikázni,  meglátogatni Ozorai Pipo várát. Utazás egyénileg, szállás a helyi panzióban.
A kétnapos program ára étellel, itallal, szállással 16.000,-  Ft / fő. (A várlátogatás, a sétakocsikázás külön költség.)
Kérésre részletes leírást küldünk a tervezett programokról, lehetőségekről.
Arra kérünk, ha érdekel és részt vennél a programon, mielőbb értesíts bennünket a résztvevők számának megadásával együtt! Máris jelentkezhetsz a szokott módon!

4. További borkóstoló időpontok: 2017 március 31, április 07, április 21, május 12, 19.00 óra,    Borháló Fehérvár!
     
A kóstolók tematikája, borsora tervezés alatt áll. Jegyezd be az időpontokat a naptáradba, mi pedig mindegyikről időben értesítünk, hogy részt tudjatok venni rajta.
     
Várjuk jelentkezésedet, véleményedet, észrevételeidet, javaslataidat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr4512307625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása