Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Harcsapaprikás túrós csuszával egy kicsit másképpen

2017. augusztus 03. 15:03 - Silye Sándor

Miután egy nehéz horgászkaland után kifogom a harcsát, gondosan előkészítem, kifilézem. Pecabot hiányában egyszerűbb, ha megveszem a halasnál, és ha úgy alakul, még filézni sem kell. Ez persze nélkülöz minden horgász romantikát, de legalább biztos fogás. Ha megvan az alapanyag, a harcsát 1,5…

Tovább
Szólj hozzá!

Zsirai pincészet: Tokaj, és Somló, Villány, édes és száraz borok

2017. augusztus 02. 20:18 - Silye Sándor

Ebben az évben többször is találkozhattam a Zsirai pincészet képviselőjével, illetve termékeivel. Székesfehérváron a II. Nagy Fehérvári Bormustrán, a fővárosban a Nagy Tokaji Kóstolón. Érdekes pincészet a Zsirai, hiszen megtalálhatók Tokajban, Somlón és Villányban is, és bizony ez a három terület…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása