Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Bálint Gyuri boráriuma és a (bor)vidék

2019. június 14. 18:25 - Silye Sándor

Valamikor nem is olyan régen, de nem is olyan közel, Pázmándon, a Bálint Boráriumban rendezték meg a Velence-tavi borászatok találkozóját és bemutatóját. Sok borász jött el, és még több érdeklődő. A Borárium pincéjében zajongtak a népek (az idő elteltével egyre hangosabban...), koccantak a poharak, és mindenki cirkulált az asztalok között. Fent sült a pogácsa, volt hát, ami megágyazzon a boroknak. Bálint Gyurival akkor és ott egy ráérős pillanatban beszélgettünk. Róla, a birtokáról, a borászokról, és arról, hogy a környék, mint borvidék miként tudna kitörni önmaga szürkeségéből. Mert: a vidék, a borok mindennek nevezhetők, csak szürkének nem. Ugyanis jók, nagyon jók. Ismerjétek hát meg Bálint Gyurit, hallgassátok miként mond használható, előremutató dolgokat.

Hallgassátok, ne olvassátok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr4914894698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.