Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Romsics Lászó = Villány, borszakértés, és borkészítés

2019. június 19. 13:58 - Silye Sándor

Romsics László egyike azon keveseknek, akik a legmagasabb nemzetközi borszakértő végzettséggel rendelkeznek e honban. Amit ő nem tud a borról, azt már nem is érdemes tudni. Laci Villányban, a Teleki pincészet vezérigazgatója, a VinCe bormagazin állandó szakértője. Nélküle nem rendeznek semmilyen tesztet a magazinnál. Romsics László tehát az élet egyik oldalát sokoldalúan ismerő ember. Villányban igyekszik igazolni ama tételt, hogy aki tudja, az képes csinálni is. Teszi tehát a dolgát, csapata kezei munkáját dicsérik a Teleki - vagy ha úgy tetszik a Csányi - pincészet borait.

Neked kedves olvasó bizonyára megvan a véleményed az említett pincészet borairól. Tartsd is meg magadban, magadnak, hiszen számodra a saját véleményed a legnagyobb érték.Lásd alapvetésem: Mindenkinek az a jó bor, ami neki ízlik. Kérlek ismerd meg Romsics László, nem csupán borai, vagy szakértői véleménye alapján, hanem önmaga, a szavai révén. 

Ne olvasd, hanem hallgasd! De ahhoz, hogy sikerrel járj, előtte arra a kis háromszögletű izére kattanj rá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr4714902032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása