Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Vagyis hát ne, mert...

2020. március 16. 13:40 - Silye Sándor

Sajnos, a gondokkal terhelt napjaink a borrendezvények terveit is megrongálta. Ugyanis: két kiválónak ígérkező borest Székesfehérváron, a Borbárban elmarad.
 A körülményekre való tekintettel, Lőrincz Györggyel és a Heimann  családdal közösen azt a döntést kellett meghoznia a rendezőknek, hogy e két borestet nem tartják meg, azokat későbbre halasztják! Az új, közösen leegyeztetett időpontról mindenkit értesíteni fognak!
A Kormány döntésével összhangban, a borászokkal egyeztetve történik mindez, mert a Borbár tulajdonosainak is 
fontos a borász és a borkedvelők egészsége, hogy a későbbi estjeiken vígan mondhassák egymásnak az ott lévők amikor összekoccan két pohár, hogy EGÉSZSÉGÜNKRE!  
De később mindenképpen várnak mindenkit!
Pedig Veress Tibor és Csilla öröme az, hogy kiváló borászokkal találkozhassanak a hozzájuk betérők. Ez továbbra is így lesz, de ki kell várni az időt, amikor a magyarországi helyzet biztonságosan megengedi ezt.

Egyelőre ennyi a hír, ha bármilyen kérdés merülne fel, keressék a megszokott módon Tibort vagy Csillát!
Biztatásként annyit: VISZONTLÁTÁSRA!!!
1_olaszr.png
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr4815525942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása