Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Még egyszer a Borbár, bár...

2020. március 16. 16:38 - Silye Sándor

"A helyzet jó, de nem reménytelen!" sóhajtott valamikor réges régen Bródy János, a 60-as, 70-es majd a további évek pop, rock ikonja. Eme mondása a mára is igaz, bár a helyzet most nem jó, sőt, piszok rossz, de - reméljük! - nem reménytelen. Nemrég tettem közzé a Veress Tibor által vezetett Borbár közleményét a várt borkóstolók elmaradását illetően, most megint tőlük olvashatnak, olvashattok újabb fontos információt. 

Olvassátok hát!

Kedves vendégeink, partnereink, borbarátok, barátaink!
Az elérhető információk, a kormány rendelet,  a Magyar Orvosi Kamara ajánlásai  után, a kialakult járványügyi helyzetben az alábbi döntést hoztuk:
2020.03.16-tól a Veressbor Kft. további intézkedésig korlátozza működését. Úgy érezzük jelenleg felelősek vagyunk nem csak magunk, hanem a minket körülvevő emberekért is. Nehéz, gazdasági működésünk ellen ható
döntéseket is meg kell hoznunk, hogy egy olyan időszakban, amikor a személyes kontaktusok elkerülése életmentő lehet, segítsük a kór leküzdését.
A korlátozás a gyakorlatban az alábbiakat jelenti: a Borbár vendégterében a helyszíni jelenlétet, fogyasztást
felfüggesztjük, zárva tartunk. Minden, a következő időszakra kiírt vagy tervezett eseményt, kóstolót elhalasztunk.
A Borszaküzlet a jelenlegi korlátozásnak megfelelően : hétfőtől- péntekig. 9-15 óráig,  szombaton 9-12 óráig tart nyitva.
Nemsokára jelentkezni fogunk annak a megoldásnak a tervével, hogy miként tudjuk segíteni az otthonaikban rekedt családokat. Tapasztalatból tudjuk: nehéz dolog egyszerre dolgozni, a gyerekek tanulását, jelenlétét koordinálni, a családot, a háztartást vezetni. Ezért igyekszünk a házhoz szállítás szolgáltatását és  a bor felvevő szaküzlet szerepét betölteni, amíg ez lehetséges. Rendelésed telefonon leadhatod, a sorban állás és a várakozás
elkerülése végett, és mobil terminálos  kártyás fizetés is megoldott.
Sajnos, ma még senki nem tudja meddig tart a járvány. Ráadásul nem csak a fertőzés veszélye fenyeget. A gazdasági hatás is fontos, hiszen mi is kisvállalkozás vagyunk, melynek tartalékai végesek, személyzeti
kapacitása, lehetőségei korlátozottak. Bízunk benne, hogy a krízis végén újra teljes csapattal tudunk majd várni mindenkit. Most igyekszünk a kollégák egy részének átmenetet biztosítani, így néhányan még fizetett szabadsággal, mások a tőletek érkező rendelések higiénikus elkészítésével, feldolgozásával maradnak a rendszerben. Úgy gondoljuk, mindenkinek megvan a maga lehetősége, feladata abban, hogy segítsen a  vírushelyzet lehetséges lerövidítésében és a gazdasági károk minimalizálásában. 
Mindezek és a leendő központi intézkedések függvényében jelentkezünk,
kommunikálunk még, kövessetek minket. Addig is kívánunk mindenkinek kitartást, vigyázzatok magatokra,
egymásra!

Szeretettel a Veressbor csapata: Tibor 06-20-3677747, Csilla : 06-22-311-441 Borszaküzlet.

64667818_1293745037446660_3948343416370233344_o.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr815527010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása