Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Az év borszakírója, a kezdetektől a Par Excellence-ig, a cégértől a mit mivel-ig

2020. április 25. 11:13 - Silye Sándor

A Magyar Sommelier Szövetség évente adja ki a Par Excellence díjat, az arra rászolgált bortermelőnek, étteremnek, vendéglátónak, oktatónak, kereskedőnek és szakírónak. Utóbbi díjat kollégánk és barátunk, a Magyar Borszakírók Köre tagja, Viniczai Sándor kapta. Megérdemelten. Sanyi okleveles…

Tovább
Szólj hozzá!

Vészhelyzet, bor, borász, borfogyasztás, lehetőségek

2020. április 21. 10:37 - Silye Sándor

"A helyzet jó, de nem reménytelen!" sóhajtott valamikor réges régen Bródy János, a 60-as, 70-es majd a további évek pop, rock ikonja. Eme mondása a mára is igaz, bár a helyzet most nem jó, sőt, piszok rossz, de - reméljük! - nem reménytelen. Megkérdeztem a megye néhány borászát, borral dolgozó ember…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása