Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Figyelem: kezdődhet a Bock and Roll a fehérvári Borbárban!

2021. november 25. 09:09 - Silye Sándor

bock.jpgÚjabb „nagyágyú” érkezik boraival a megyeszékhelyre a Kossuth utca 3-ban található Borbárba.
December elsején, 19 órakor a magyar bor újabb ünnepét ülhetik, kóstolhatják végig az érdeklődők a Bock Pincészet kiváló nedűivel. Akkor és ott Krenner Csaba, a Brand Manager Bock Pincészet tagja mutatja be a Bock József nevével fémjelzett termékeket.
Bock József György magyar borász, a számos díjat nyert Bock Pince Kft. ügyvezetője, a villányi borvidék egyik legsikeresebb bortermelője. Az Év Borásza címet 1997-ben nyerte
el, 2007-ben pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntették ki. A Bock Pince 2007-ben az Év Pincészete, 2014-ben pedig Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka címet nyerte el. Nemrég a Vince Magazin Életmű-díját vehette át a Marriott Hotelben.

bock2.jpgA Bock Pince családi vállalkozás. A családban a szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya több évtizedre, sőt évszázadra nyúlik vissza. Az elődök Németországból jöttek Magyarországra a 18. században. A család 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal a Villányi borvidéken. A bor szeretete és elkészítésének fortélyai azóta szállnak apáról fiúra, ebből nőtte ki magát mára ez a családi vállalkozás. Napjainkban a sikerek mögött egyértelműen a stabil család áll. Természetes volt, hogy a gyerekek is a szülők által kitaposott útra lépnek, így ma már mindannyian a családi vállalkozásban tevékenykednek, a Bock márka mögött a család két generációja képviselteti magát.

bock1.jpgAz este során kóstolható borsor az alábbi: Hárslevelű, Chardonnay Barrique, Rozé, Portugisier Jarmentál dűlő  Selection, Birtok Cabernet Franc, Bock 70, Bock cuvée és persze a szokásos falatkák.
Részvételi díj: 6900 Ft/fő
A korlátozott helyek miatt kérjük mielőbb jelezzétek részvételi szándékotokat november 28-ig az info@veressbor.hu e-mail címen, mert csak a visszaigazolás és részvételi díj megfizetése után biztosított a rendezvényen való részvétel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr8316764646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása