Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Kóstold Körbe! Bor and amp Gasztrofeszt Keszthelyen

2022. február 06. 14:09 - Silye Sándor

A Balatoni Kör nagysikerű, őszi-tél rendezvénysorozata, a Kóstold Körbe Bor&Gasztrofeszt február 12-én és 13-án Keszthelyre, a Festetics- kastély parkjába érkezik. Összesen több mint 20 étterem, borászat, cukrászda és pálinkafőzde farsangi hangulatban várja, hogy a Balaton egyik legimpozánsabb helyszínén mutassa meg legfinomabb ételeit, legszebb borait, legzamatosabb pálinkáit.

festetics.jpg„Mondhatnánk, hogy a már megszokott módon készülünk ezekre a Kóstold Körbe! Bor&Gasztrofeszt alkalmakra, de ez mégsem igaz, mert minden helyszín más és más hangulatot ad a rendezvényeinknek. Keszthelyen most jelenünk meg először, így együtt, Balatoni Körben, és mindjárt egy lenyűgöző helyszínen, a kastély parkjában. A különleges helyszínen mi is különleges ételekkel és italokkal várjuk a vendégeket, egész hétvégén.” – mondta Szilágyi Lajos, a Balatoni Kör elnöke.

A Balatoni Kör egyesület a legnagyobb szakmai szervezet, amely a minőségi balatoni vendéglátóhelyeket és borászatokat összefogja. A ’Kóstold Körbe!’ Bor&amp Gasztrofeszt őszi-téli rendezvénysorozattal a Balatoni Kör arra hívja fel a figyelmet, hogy szeptembertől a balatoni turizmus nem áll meg, csak átalakul. Az egyesület csaknem ötven tagja elkötelezett az egész éves balatoni vendéglátás koncepciója mellett.

festetics1.jpg

A keszthelyi Kóstold Körbe Bor &amp Gasztrofeszt időpontja: 2022.02. 12.- 2022.02.13. (szombat és vasárnap)

Helyszín: Keszthely, a Festetics-kastély parkja

balatonbor0.jpgA kétnapos rendezvényen ezúttal is jelen lesznek a Balatoni Kör éttermei, borászatai, pálinka- és sörfőzdéje:

Tölgyes Kúria, Villa Delikát, Hotel Bonvino Wine, Hableány, Káli Gourmet (Rolling Chef) John's Pub and Restaurant (Creative Kitchen), Pajti, Gyukli Pince, Szabó és Fia Borpince, Laposa Badacsony, Skrabski Pince, Bujdosó Szőlőbirtok, Garamvári Szőlőbirtok, Pálffy Pince, Söptei Pincészet, Kemendy Tradícionális Pezsgőműhely, Martinus Birtok, Fata Pince, Fenegyerek Pálinka, Stari Sör.

Fellépők: 02.12. (szombat) 14-18 óra: Ann and RichArt Music.2. 13. (vasárnap) 14–18 óra Vagabond Trió.

Varázshangok játszóház: 11-15 óra (szombat, vasárnap).

Nyitvatartás: 02.12. (szombat) 12-19 óráig, 02.13 (vasárnap) 12-19 óráig.

A rendezvényre szeretettel várjuk a sajtó munkatársait, köszönjük, ha hírt adnak törekvéseinkről!

Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi elérhetőségeken jelezze: Telefon: Patay Mária +36 30 163 3870, Nagy-Golyán Nikoletta +36 30 243 8261. Regisztráció: balatonikortitkar@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1717237462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása