Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

A XVIII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál előtt

2022. február 24. 10:56 - Silye Sándor

sajtfesztival0.jpgHol volt, hol nem volt…

Még a pandémia előtti meseszerű időben volt, hogy utoljára sajt-és újbor fesztivált rendeztek hazánkban. A főváros elegáns szállodájának több helyszínén is kiváló sajtászok kiváló termékeibe, kiváló borászok remek nedűibe botlottunk.

Meggyőződhettünk arról, hogy a sajt és a bor élvezete együtt jár, a megfelelő sajt a megfelelő újborral gasztronómiai élvezet lehet. Az új borok ennyi idő után már fogyaszthatók, főleg a fehérek és a rozék. A vörösek közül meg a könnyed, gyümölcsösebb fajták.

sajtfesztival.jpg

De most örvendjünk, hiszen ismét lesz Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál!

Örömmel tájékoztatunk, hogy Magyarország egyedülálló szakmai programját a XVIII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztiválját Budapesten, a Lurdy Konferencia és Rendezvény Központban március 5-én szombaton rendezik 11-20 óráig.

Szeretettel várjuk a minőségi gasztronómiára nyitott közönséget, ahol egy belépő áráért megkóstolhatók a 2021-es évjárat legjobb borai, és kiváló sajtjai...

Ferenc Vilmos és csapata egészen biztosan ismét kitesz majd magáért!

sajtfesztival1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr417765098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása