Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

A 20. újbor és sajtfesztivál előtt

2024. február 07. 13:40 - Silye Sándor

ujbor_es_sajt_bor_1.jpgImmár hagyomány, hogy minden esztendőben megrendezik az Újborok és sajtok fesztiválját. Rendre nagy érdeklődés kíséri ezek bemutatkozását, amelyek ekkor már nem is annyira újak - legalábbis fajtánként. Vannak friss borok és a még a reményteljes kategóriába, a boldog jövő előtt állók közé sorolhatók. Tudjuk, a gasztronómia és a bor kéz a kézben jár, a sajtok és a borok meg pláne.

Idén február 24-én szombaton, 13 és 20 óra között lesz a XX. Magyarországi Újbor és Sajtfesztivál, mégpedig Budapesten, a MATE Budai Campusban, a Villányi út 29-43-ban, a K épület Dísztermében.

ujbor_es_sajt_sajt.jpgDélután 2 órakor adják át az alább, a plakáton látható borok borászainak a díjakat, a nagy arany és arany érmeket.

Érdemes lesz jönni, látni, kóstolni, mert szokásosan kiváló nedűk és sajtok várnak az érdeklődőkre.

ujbor_es_sajt_aranyosak.jpg

Viszontlátásra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2618320517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása