Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Bronzvasárnap közép-európai borcentrummá válik Pécs

2022. december 02. 11:31 - Silye Sándor

pecsi_borszalon.jpgAdventi Borszalon néven rendezik meg Pécsett december negyedikén az egyik legnagyobb kínálatú hazai borgasztronómiai rendezvényt, amelyen hat ország 90 pincészete és 20 gasztronómiai helyi terméket előállító vállalkozása vesz részt.

pecsi_borszalon_jpg1.jpgA Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin, valamint társszervezőként a Pannon Borbolt idén negyedik alkalommal szervezi meg az Adventi Borszalont a vadonatúj Pécsi Vásárcsarnokban. A programra Spanyolországból, Olaszországból, Ausztriából, Szlovéniából és Horvátországból érkeznek vendégek, a magyar kiállítókon felül, sokan közülük első alkalommal mutatják be boraikat, pezsgőiket a hazai piacon

pecsi_borszalon_jpg2.jpgA rendezvényen adják át a Pécsi Borozó Top5 pincészet, étterem és szálláshely díjakat. Ezeket a pecsiborozo.hu olvasóinak szavazatai alapján választják meg, ahol az olvasók a kedvenceikre voksolhattak az ősz folyamán, méghozzá két kategóriában: a Pannon Borrégióból és Magyarország többi részéből szavazhattak kedvenc pincészetre, étteremre és szálláshelyre.
A pécsi Adventi Borszalon december 4-én, bronzvasárnap 14 és 20 óra között várja vendégeit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr9717992916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása