Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

A bor és a borírás gálája

2023. augusztus 26. 10:47 - Silye Sándor

webwine_gala_jpg1.jpgNem egy, de sok helyről jöttek Kéthelyre augusztus 17-én. Ugyanis a Kristinus birtok csodás hangulatú „borpalotájában” volt a magyar szervezésű nemzetközi boríróverseny, a WebWineWriting díjátadója. A hungarianwines.eu online kiadvány tulajdonosa, Németh Ágnes és segítői hatodik alkalommal rendezték meg a Hungarian Gettogethert, egy olyan rendezvényt, amely sokak szerint csak utópia lehet. Nincs belépő, a kiállítók sem fizetnek, a kóstolásért sem kell pénzt adni, a helyszín parádés, a társaság remek. Hogy működhet ez? Egy maréknyi szponzor és sok lelkes ember segítségével. Az augusztus 17-i rendezvényt idén a dél-balatoni Kristinus Borbirtok fogadta be, és itt adták át a borszakíróverseny díjait is.

webwine_gala_jpg4.jpgA díjazottak nevét ezen az oldalon, kicsit lejjebb okvashatja, olvashatjátok. Akkor és ott Németh Ágnessel, a borszakíróverseny ötletgazdájával, és állandó lebonyolítójával, valamint ifj. Duzsi Tamás borásszal beszélgettem. Borokról, a borok kultúrájáról, lehetőségekről és lehetetlenségekről.

webwine_gala_jpg3.jpgHalgassá(to)k hát a legújabb podcastomat, és ha nem nagy fáradtság, tiszteljetek meg egy lájkkal és adjátok tovább! De előtte ne felejtsé(te)k elindítani!

Köszönettel és barátsággal: én

 webwine_gala.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr6118201343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása