Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

A Geszler családi pincészet akkor ma és mindörökké!

2023. szeptember 10. 10:37 - Silye Sándor

geszlerok_1.jpg
Geszler József és Geszler Imre, a két testvér a rendszerváltást követően vettek egy jó nagy levegőt, aztán hátat fordítottak akkori civil foglalkozásuknak - gépészmérnök és számítástechnika - és elindították családi borászatukat.

Kezdetben kicsivel kezdték, kis szőlőterületeket vásároltak, majd az idő múlásával, amikor látták, hogy ez lesz megélhetésük jövője, sokasodtak és gyarapodtak. Mind a szőlőterületet. mind a családtagok borászati tevékenységbe való bevonását - bevonulását? - illetően.

geszlerek3_1.jpgNem csupán mennyiségben, de minőségben is nagyot léptek előre! Boraik kiválóak, markánsan is elegánsak, kedvesek, selymesek, játékosak. Tehát jók.

Az alábbi podcastben ismerkedje(nek)tek meg Geszler Józseffel és Imrével. Persze előtte nem elfelejtendő megnyomi azt a kis izé gombot, amivel elindul a felvétel. És kérem, kérlek, adj egy lájkot a podcast jövőm segítés végett.

Kösziii!!!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2118210701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása