Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Podcast, téma: a VIII. Nagy Magyar Bormustra

2024. február 12. 09:10 - Silye Sándor

fancsi_jpg2.jpgFáncsi Viktória korábban elhatározta, hogy Székesfehérváron új sorozatot indít, a Fehérvári Nagy Bormustrát. Nemrég a nyolcadikat rendezte meg. A Mercure Hotel két termében sokan voltak, a rendezvény délután négykor kezdődött, 6 órakor már lépni is alig lehetett. Az egyik teremben jórészt Fejér megyei borászok voltak, a másikban pedig az ország más részeiről érkezettek. 

fancsi_jpg4.jpgTizenhat borvidék, 37 borásza kényeztette az érkezettek ízlelő bimbóit, azok nagy örömére. Fejérből a régiek és az újak bizonyították, hogy már semmivel sem maradnak el e hon legjobbjaitól. Balaton, Mátra, Tokaj, Szekszárd, Villány, Zala és más helyek borászai kiváló pezsgőkkel, fehér, rozé és vörös borokkal rukkoltak ki.

A bormustrákról Silye Sándorral beszélgettek.

fancsi_jpg7.jpgHallgassá(to)k hát, de előtte ne felejtsétek a kattintást az alábbi szövegre.

Az epizód meghallgatásához kattints(on) ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr5518324319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása