Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Idesüss: behálóznak a Borhálóban!

2017. január 15. 18:48 - Silye Sándor

Virtuális Bortúrára invitálunk a Borháló Fehérvár üzletünkbe  2017. január 20-án 19 órára!

Magyarország nyolc híres borvidékének jeles borait kóstoljuk meg  szakavatott túravezetővel. Dr. Vári Kovács József sommelier, geo túra-vezető mutatja be a  kiválasztott borokat, mesél a borvidékekről, azok talaj adottságáról, a borokról, a borászokról és túra élményeiről. Kilenc bort  kóstolunk és ezúttal nem csak a borokhoz illő szokásos isteni falatkákat  kínáljuk, hanem a farsangi hangulatot is megidézzük az ételekkel (Házi füstölt  termékekből készült szendvicsek, tepertőkrém, farsangi fánk)!

borhalo.jpg

A „túra” útvonala:
Etyek-Budai borvidék: Zöldveltelini – Balaton felvidék: Olaszrizling –  Nagy-Somló: Juhfark + Furmint (a túravezető saját bora!) – Zala: Rozé – Kunság:  Rozé – Szekszárd: Siller – Eger: Vörös Cuvée – Tokaj: Furmint (félédes).  

 Időpont: 2017. január 20. péntek 19:00 óra      

Helyszín: Borháló Székesfehérvár Várkörút 1.

 Részvételi díj: 2500 Ft/fő. Az ár tartalmazza a 9 fajta bor mellett a fröccsvizet, és persze a  szokásos isteni borokhoz illő falatkákat.

A kóstolón való részvétel regisztrációhoz kötött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr3012128373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása