Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Újra nagy Fehérvári Bormustra!

2017. november 22. 10:03 - Silye Sándor

Ez lesz a harmadik! A korábbi sikeres bormustrák után januárban ismét benépesedhet a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház nagyterme, mint volt az 2017-ben. Ami biztos: 20 borász legalább 100 borát kóstolhatják a résztvevők. Természetesen ez a szám még nőhet, sőt, biztos, hogy nőni is fog. Hogy kik lesznek akkor és ott, erről folyamatosan olvashattok (-nak) majd.

Ami tény: a 2018-as év első boros eseménye lesz ez, ahol végig kóstoljuk Magyarország legjobb borait. Tizenkét borvidék (legalább) 20 borásza hozza el nekünk közel 100 borát, az ételekről most is a Hatpöttyös Étterem gondoskodik. 
A belépőjegy ára 3900 Ft, amely tartalmazza a kóstolópoharat, és a korlátlan bor-, és vízfogyasztást!
Jegyek CSAK ELŐVÉTELBEN, a Székesfehérvári Ajándékbolt és Jegyirodában a Hiemer-házban, illetve a Bolla Travel Székesfehérvár, Rákóczi u. 2. sz. alatt található irodájában vásárolhatók meg, idén november 24-től.

fancsi_1_1.JPG

A Szent István terem befogadóképessége 350 fő, ezért a jegyek is csak eme korlátozott számban kaphatók!

Bár még addig megannyi öröm és kihívás vár ránk (a karácsony meghitt öröme, az eszem, iszom megpróbáltatásai...), de tessék már most készülni a III. Nagy Fehérvári Bormustrára.

Mert az jövőre is nagyot szól majd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr713346039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása