Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Sajt és bor, aromák, zamatok, ízek

2017. május 13. 09:28 - Silye Sándor

Nagy Róbert László igazi ász. Sajtász. Dégen él, ott készíti – a vásárlók, a fogyasztók szerint – különleges, egyedi ízesítési sajtjait. És mivel a sajt, és a bor kéz, a kézben járó jó barát, kíváncsi voltam a sajtász véleményére a sajtokról és a borokról. Szokásunkhoz híven, mindjárt a végén…

Tovább
4 komment

Rónai doktor ajánlása: sült kacsa, Szekszárdi Bikavérrel

2017. május 11. 13:31 - Silye Sándor

Rónai László székesfehérvári idegsebész érti és szereti a borokat, ínyenc módra fogyasztja a nedűket. Egy korábbi alkalommal, amikor a Páholy Borklubban bemutatta kedvenc olasz borait, elmondta, orvosként inkább egy kupica bort, vagy pálinkát ajánl a betegeknek gyógyszer helyett... - Hogy mikor…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása