Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Pascal Demko, a csúcsra törő tokaji

2018. december 16. 13:38 - Silye Sándor

Pascal Demko, avagy Demko Pascal. Ahogy tetszik. Kettős állampolgár, és hiába francia is, mégis Tokaj-Hegyalján dolgozik, az egyre magasabbra törő Holdvölgy Pincészet tulajdonosa. Jobban beszél magyarul, mint jó néhány magyar. Tokaj megszállottja, Tokajt akarja a csúcsra juttatni. Ismerve…

Tovább
Szólj hozzá!

A magyar bor Par Excellence díjazottjai

2018. december 11. 09:47 - Silye Sándor

A Magyar Sommelier Szövetség ötödik alkalommal ítélte oda a Par Excellence díját, amelyet évente öt kategóriában lehet elnyerni. E rangos elismerésben azok a hazai szakemberek részesülhetnek, akik folyamatos magas színvonalú  tevékenységükkel eredményesen járulnak hozzá a magyar éttermi kultúra…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása