Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! A IV. Nagy Fehérvári Bormustra!

2019. január 09. 14:33 - Silye Sándor

Már csak néhányat kell aludni, hogy aztán január 12-én, szombaton 17 órától 22 óráig a Szent István Művelődési Központban következzen az álomszerű borbemutató és kóstoló. Sorrendben a negyedik, így tehát 4 éve minden év jól kezdődhet a nemes nedűket kedvelők számára.

fehervari_bormustra-0079_2.jpg

Csóborék asztala, ahol a főborász Kisari Linda és édesapja, Kisari László látható. Ők is ott lesznek, nyertes boraikkal együtt!

Ebben az esztendőben stílszerűen pezsgővel kezdjünk. Naná, hiszen utána lesz étel, ital, zene, minden, mi szem, szájnak ingere… Kiváló pezsgőket lehet kóstolni, a Hétpöttyös ételfinomságai jelentik a kiváló korcsolyát, vagy a remek ágyat a boroknak. Ami biztos: kiváló borászok nagy borai lesznek akkor és ott. Ja, és nagy tömeg. Mert népszerű, igencsak népszerű ez a rendezvény, a maga műfajban az egyik legjobb. Hogy be tudsz jutni a szentélybe szombat este, ha még nincs jegyed? Ki tudja, mindenesetre próbáld meg, mert egy próbát azért megér! (Próba, szerencse.)

Íme ízelítőül a borászok (eddigi) névsora:

Balla Géza Pincészet, Dominium Pincészet, Borbély Családi Pincészet, Koch Borászat, Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Cseri Pincészet, Friday Winery, Geszler Családi Pincészet, (Móri borvidék) Sáfrán Pince, Csóbor Pincészet, Holdvölgy Pincészet, Etyeki Kúria Borgazdaság Winery, Ferdinánd Pincészet, ApróKertek, Csobánci Bormanufaktúra, Nagy Gábor és Társa Kispincészet, Zsirai Pincészet, Geönczeöl Pince, Frittmann Borászat, Nagy & Nagy Borászat – Tapolca, Bella Pince – Sukoró, Csordás és Nagy Pince – Pákozd, Bor és Más Kft.

Tehát: a résztvevő borászatok létszáma 25-re nőtt, a kóstolható tételek száma pedig kb. 120!

Nem rossz!

Viszontlátásra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2514551412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása