Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

pánczél jocó

2019. február 04. 14:55 - Silye Sándor

A székesfehérvári borklub igen sikeres. Több, mint 10 évet élt meg, alapvetően a Fejér megyei borászok bemutatkozó helye ez. Minden hónap második szerdáján találkoznak a tagok, hogy bő másfél órán át kóstolják a bemutatkozó borász nedűit, Nagy László Róbert sajtász kiváló termékeivel. Mikor ez megvolt, jöhet a zsíros kenyérből és lila hagymából álló vacsora, amihez a kötetlen fecsegés jelenti a desszertet. Kilenc óra körül, vagy utána hazamennek a legények és a hölgyek, véget ér az este. És persze jön majd a következő. Pánczél Józsefet, a klub tulajdonosát. vezetőjét faggattuk 2018-ról.

Blográdió, Fehérvár, figyelem, vendégünk a Borklub és Pánczél Joci!

Hallgassátok, ne olvassátok. Új technikát próbáltam ki, nem jött össze, nagy nehezen megoldottam, hogy "fogyasztható legyen. Na, nem annyira mint az ott kóstolt borok...

Ja, és előtte a kis háromszögről ne feledkezzetek meg...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr5614568592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása