Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS  -  Merüljünk el a buborékok világában!

2020. július 03. 14:05 - Silye Sándor

Nem is olyan régen még a Borbár teraszán a Chardonnay borok üdesége, ízvilága szerzett kellemes órákat, de máris itt az újabb jó este Ígérete.

Június 9-én, csütörtök, 19 órakor egy különleges világba merülhetünk el, mert az este témája az alábbi lesz a Fekvő katonától kissé balra:

                  

               Buborékok világa – Nyáresti felüdülés és pezsgés a Borbárban!


Ezen az estén remek pezsgőket és príma habzóborokat habzsolhatunk a kóstolón, a Borbár teraszán.
A jelszó: Nem mind pezsgő, ami habzik! A titok nyitja ugyanis a buborék!

1006223_487266788024061_1222963173_n_2.jpg

Laposa pince is képviselteti magát, a Hableánnyal

Az italsor az alábbi lesz:

Kárásztelek Friza gyöngyözőbor; Zardettó Col Fondo Rizoló; Furlan Frizante; Freixenet Prosecco D.O.C. Exra Dry; Laposa Hableány Extra Dry; Marchese Antinori Cuvée Royale Franciacorta; Alfred Gratien Champagne; Asti Vallebelobo Asti DOCG.

A nyolc nagyszerű ital mellé járnak természetesen az ízes falatkák is.
A részvételi díj: 4900 Ft/Fő.

Asztalfoglalás szükséges és a korlátozott létszám miatt, jelentkezési sorrendben tudjuk biztosítani azt. Utolérhetőségünk: 06/20/3677747 – Tibor, 06/22/311-441 -
Csilla.

Ne habozzon, rohamozzon, pezsgőzzön!

Viszontlátásra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1915980130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása