Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

A (Pécsi) Borozó(k) Top 5, a legjobbak

2020. december 26. 10:28 - Silye Sándor

molnar_pali1.jpg

Molnár Pál, a Móri Paulus tulajdonosa éppen megérdemelt díjat vesz át korábban

A Pécsi Borozó immár szokásos, negyedik év végi olvasói szavazásának eredményhirdetése már olvasható a közösségi médiában – most a magyarországi kedvenc szálláshelyeket, éttermeket és pincészeteket mutatják be. A lap, mely a honi borvilág legjobb hírnökei sorába tartozik, figyelme esedékes tárgyait folyamatosan közli, megjelenítve a fontos eseményeket.

A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin szerkesztősége tizenhárom éve követi nyomon, hogyan alakul a Pannon Borrégió borászata, gasztronómiája, turizmusa.  Negyedik éve kérik olvasóikat, mondják el, kik a kedvenceik a régiójukban, ami hozzávetőlegesen Baranya és Tolna megye területét jelenti.

Idén nem csak a régióról, de Magyarországról és Közép-Európáról is megszavaztatták olvasóikat, munkatársaikat, hogy kiderüljön, kik lesznek 2020 kedvencei! Nagy örömükre közel 1500 olvasó adta le szavazatát.

Ezúttal Magyarország kedvenceit mutatják be szálláshely, étterem és pincészet kategóriában! Fejér megye borászatát ama megtiszteltetés érhette, hogy a Pannon vidéken két pincészete bekerült a legjobb 5 közé!

etyeki_kuria.jpg

Mérész Sándor (balra) az Etyeki Kúria lelke, motorja

PÉCSI BOROZÓ TOP 5 KEDVENC PINCÉSZET

MAGYARORSZÁG 2020

Etyeki Kúria (Etyek-Budai Borvidék), Holdvölgy (Tokaji Borvidék), Késa Birtok (Balatonboglári Borvidék), Kreinbacher (Nagy-Somlói Borvidék), Paulus Borház (Móri Borvidék).

TOP 5 KEDVENC ÉTTEREM

Anyukám Mondta (Encs), Ikon (Debrecen), Kistücsök (Balatonszemes), Petrányi Borterasz (Csopak), Platán (Tata).

 TOP 5 KEDVENC SZÁLLÁSHELY:

Bonvino (Badacsonytomaj) Hotel Spirit (Sárvár), Káli Art Inn (Köveskál), Natura Hill (Zebegény), Zen Garden Resort (Zánka).

Tessenek hát ezeket kipróbálni, megpihenni, megkóstolni, meginni!

Egészségükre!

Forrás: Pécsi Borozó

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2416357812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása