Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Sauvignon Blanc párbaj, avagy a fajta arcai

2020. június 05. 18:29 - Silye Sándor

Újra itt van, újra itt van, és végre, megint megnyílik az élet június 11-én, csütörtök 19 órakor a Veressbor Borbár teraszán Székesfehérváron. Lehet ismét bort kóstolni, szürcsölni, lenyelni, összehasonlítani, eszmét cserélni, csicseregni, megbeszélni, kijelenteni, vitázni. Jöjjenek, jöjjetek hát,…

Tovább
Szólj hozzá!

Legyen hát Kárpát-medence bora!

2020. június 04. 20:42 - Silye Sándor

      Geönczeöl Attila, kiváló borász a Felvidékről, jó kolléga a Magyar Borszakírók Köre tagjaként. Trianon apropójából kiváló kezdeményezést indít, mégpedig azt, hogy a határon belül és határon túli magyar borászok készítsenek egy olyan házasítást, ami nem elszakít, hanem összeköt, és készüljön…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása