Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Az év legjobbjai a bor szakmában

2020. december 20. 09:47 - Silye Sándor

A Magyar Sommelier Szövetség idén hetedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről, amelyet évente öt kategóriában lehet elnyerni tagságának szavazatai alapján. A jelöltekről a végső döntést az elnökségi tagok hozzák meg egyhangúlag annak figyelembevételével, hogy a maga területén…

Tovább
Szólj hozzá!

Borajánló - avagy mit, mikor, mivel, miért igyunk karácsonykor?

2020. december 17. 11:52 - Silye Sándor

A székesfehérvári Veressbor borbár és szaküzlet ismét szeretne segíteni minden nemes italokat kedvelőnek. Mégpedig abban, hogy mit, mivel, érdemes, kell inni a szeretet ünnepén a bőséges, kiváló ételekhez. Sokaknak lehet, ez természetes, míg másoknak nem. Olvassátok hát, mindenkinek békés. boldog…

Tovább
Szólj hozzá!

Grand Tokaj, avagy Áts Károly a Borászok Borásza!

2020. december 15. 13:30 - Silye Sándor

A magyar bor, borászok egyik legnagyobb ünnepe minden évben az, amikor átadják a Borászok Borásza díjat. Ebben az esztendőben, a nehéz körülmények között, a pandémia sújtotta napokban is megrendezték az ünnepet, csak kicsit másabb, szerényebb körülmények között. Olvassanak hát az alábbiakban arról a…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása