Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

A Bazilikával szemben borozhatsz az északi part borászaival!

2023. május 09. 07:28 - Silye Sándor

rizling_generacio.jpgA Rizling Generáció borászai 2023. május 11-én egy napra a fővárosba költöznek, hogy egy
varázslatos helyszínen mutassák be legizgalmasabb tételeiket.

„A Rizling Generáció egy nemzedék és egy borvidék összetartozása. A Balatonfüred-Csopaki történelmi borvidék pincészeteinek csoportosulása, melyet a közös eredet, a közös értékmentés és a borászat iránti szenvedély hozott létre. A Rizling Generáció 12 pincészete látogat el a budapesti 0,75 Bisztróba, hogy egy izgalmas és nem mindennapi kóstoló keretein belül mutassuk meg boraikat” - tudtuk meg Gyukli Krisztiántól, a Rizling Generáció Balatonfüred-környéki Borászok Egyesület elnökétől.

rizling_generacio_jpg2.jpgA Szent István téren található bisztró teraszáról megcsodálhatod az egész teret, a háttérben a Bazilika épülete látszódik, egy pohár borral kezedben ez a sétáló kóstoló felejthetetlen program lesz. Tarts velünk 2023. május 11-én délután a 0,75 teraszán a Rizling Generáció sétáló borkóstolóján!

Belépőjegyed ára korlátlan kóstolást tartalmaz az alábbi pincészetek boraiból: Feind Pincészet, Lídia Borház,  Skrabski Pincészet, Gyukli Pince, Dobosi Pincészet, Tánczos Pince, Söptei Pincészet,  Koronczai Pince, Fodor Borbirtok, Vesztergom Pince, Zelna Borászat, PALO Borbirtok, Karikahegy Pincészet, Quiar Birtok. 

rizling_generacio_jpg1.jpgAz esemény időpontja: 2023. 05. 11. (csütörtök) 15.00-21.00 óráig
Belépőjegy ára: 5000 Ft (korlátlan kóstolást tartalmaz)
Pohár letét: 1500 Ft (esemény végén visszajár)
Jegyértékesítés a helyszínen.
Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/2927722330692628 
Eső esetén az eseményt egy későbbi időpontban tartjuk meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr5518119834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása