Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Lics Balázs, a tó, és Szekszárd ifjú kiválósága

2019. május 29. 17:58 - Silye Sándor

Lics Balázs ifjú borász. Pákozdon él, ott van a (látvány)pincéje, de Budafokon található a hely, ahol a borok készülnek. Mégpedig kiválóak! Balázs szőlői Pákozd és Sukoró közötti területen találhatóak, de Szekszárdon is van érdekeltségük. Ottani gyümölcsökből készült az a Bikavér, amely néhány éve az ország legjobb Bikavére volt. Balázs gyerekei is megtalálhatók a borok címkéin. A Tamás válogatás a fiáról szól, aki egyszer jött, ment a pincében, néhány hordó termékét megnyalta, közölte ez jó, ez nem, a jókból készült az a Tamás válogatás, amely az egyik védjegyük. A kislánya "bora" pedig az óvónők felháborodására a Gonoszka című nedű... Balázs feleségével együtt dolgozik, vele Kaliforniában, az egyetemen ismerkedtek meg. Kalandos volt a házasságuk, hiszen szeptember 10-én ültek repülőgépre, hogy haza jöjjenek, szeptember 11-én pedig történt Amerikában ami történt. Ha egy napot várnak, ki tudja mi (vagy mi nem) lett volna. De időben érkeztek, és azóta is boldogan élnek, dolgoznak.

Ismerjétek meg hát Balázst a következő valamivel több, mint 5 percben. De: ne olvassátok, hallgassátok!

Tehát dekantáló blog rádió Székesfehérvár: vendégünk Lics Balázs! Start!

Ja, előtte azt a kis háromszög alakú vackot nyomjátok meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr3014868698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása