Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Jöjjenek az új borok!

2020. október 23. 11:04 - Silye Sándor

1marton_nap.jpgÚjjj…! Bor. Újra. Naná, hogy újbor. És kóstoló! Hol máshol, mint Székesfehérváron, a Fekvőkatona melletti Borbárban.
Az idei esztendő friss, új borai lesznek majd ott a poharakban, megkóstolhatják(-játok), megtapasztalhatják(-játok) milyen ígérettel csábít a jónak gondolt idei évjárat. Majd. Jövőre, vörös borok esetében pedig néhány év múlva.
Az újbor kóstoló és Elő-Márton napi libalakoma a Borbárban 3 alkalommal lesz majd, az időpontok közül tessék választani, ha tetszett, akár mindhármat. Jelentkezz(en) mielőbb bármelyik napra, a korlátozott létszám miatt! Az időpontok: október 28 szerda, 19 óra, november 5 csütörtök, 19 óra, november 10, kedd 19 óra.
Az első idei borok kóstolója, Márton napi hagyományokkal, legendákkal lesz körítve. Alkalmanként nem kevesebb, mint 10 féle bor gurulhat le a torkokon, a jövőbe vetett hittel. És ez még nem minden, mert: kísérőnek Kemencés libacomb lesz vörösboros párolt káposztával, valamint töltött libanyak szelet kerül a tányérokba. Jó, mi?
Az est ára: 5990 forint/ fő.
A korlátozott létszám miatt jelentkezési sorrendben tudjuk a részvételt
biztosítani. Tehát asztalfoglalás szükséges, ezt pedig a 06/20/3677747 Tibor vagy  06/22/311-441 Csilla telefonszámon tehetik(-titek) meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr5716255074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása