A székesfehérvári Borbár (Kossuth utca 3) lankadatlan folytatja a borok kóstolását, bemutatóját. Legközelebb június 21-én, 19 órakor találkozhatnak újdonsággal a kiváló nedűk kedvelői. Szerda este a Borbár Balatoni borokkal köszönti a nyarat, kerti partik kihagyhatatlan boraival ismerkedhetnek meg a résztvevők. A Villa Gyetvai pincészetet Lindmayer György birtokvezető és
Demjén Gábor borász mutatja be.
A Balatonfüred-Csopaki borvidék új pincéinek egyike a Villa Gyetvai, melynek területei Tihanyban és Paloznakon vannak. A tulajdonos, Gyetvai Zsolt húsz évvel ezelőtt szőlőterületet vásárolt Paloznakon, illetve 2000-ben megvásárolta Balatonfüreden a pincészet nevét is adó villát. Ez utóbbit 2005-re állították helyre, a felújítás során derült ki, hogy az épület alatt egykor borospince működött. Gyetvai Zsolt új szőlők telepítésébe és borász tevékenységbe kezdett, de néhány év után belátta, hogy szükséges a bővítés, így ma már egy kisebb csapat működteti a borpincét és a reprezentatív helyszínt biztosító rendezvényteret is magába foglaló Villa Gyetvait. Két éve csatlakozott a csapathoz szőlész-borászként Demjén Gábor.
Az este során az alábbi borsort kóstolhatják: Sauvignon Blanc, Olaszrizling, Tramini, Kékfrankos Siller, Rajnai Rizling, Olaszrizling klasszikus, Kékfrankos. Cabernet Franc Ráta dűlő
+ a szokott falatkák.
Részvételi díj: 5500 forint/fő. Asztalfoglalás szükséges és korlátozott. Foglalást a jelentkezés sorrendjében fogadják el és a helyek függvényében igazolják vissza. Visszaigazolás után a részvételi díjat utalással, vagy készpénzzel lehet rendezni a Borszaküzletükben.
Foglalás: info@veressbor.hu e-mailen, vagy a 0620/3677747, illetve a 06-22-311-441 telefonon.