Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Nagy bormustra megint, Székesfehérváron

2020. január 08. 09:14 - Silye Sándor

 fancsi_vik_1.jpg

Fáncsy Viki télen, nyáron, csizmában és akár mezítláb is népszerűsíti a borokat

Emlékszik, emlékszel? Tavaly, meg azelőtt, meg még az előtt stb., stb., amikor tapostuk a Szent István terem parkettjét, cikáztunk ide, oda, és a teremburáját (nem tévesztendő össze a terem világító búrájával), és csak lestünk, ni, ott Babarcziék, Cseriék, hopp, Polgár Zoli is itt van Villányból, de jöttek a Mátrából, a Balaton mellől, Tokajból kiváló borászok, stb., stb., és persze Balla Géza, a nagyszerű. Szerencsére Fáncsy Viki komoly szerepet szánt a Fejér megyei borászoknak is. Akárcsak most. A magyar borászok színe, javából jó néhány ismét megmutatja magát, miként Fejér bemutat(koz)ó listája is szépen bővül. Nézze, nézd meg a listát, oszt jó napot, gyerünk szombaton, mert jó nap vár ránk újra.

Mert: 2020-ban a boros események ismét Székesfehérváron kezdődnek! A szokott időben, ami ugye január második hétvégéje, és a szokott helyen, a Szent István teremben. Ismét összegyűlik 25 borász, hogy bemutassa borait a nagyközönségnek!
Természetesen lesznek különlegességek, meglepetésekkel is készülnek Vikiék, úgyhogy ideje előhívni a dátumot az emlékezetből: január 11, délután, este!

balla_geza_1.jpgBalla Géza Pincészete Erdélyt képviseli, köztudottan kiemelkedő minőségű borokkal

A résztvevő pincészetek: Dominium Pincészet, Borbély Családi Pincészet, Csobánci Manufaktúra, Vörös Szőlőbirtok és Borpince, Kalinics Birtok, Schieber Pincészet, Cseri Pincészhet, Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Sanzon Tokaj, Holdvölgy Experience, Balla Géza Pincészet, Áts Pincészet. És íme a Fejér megyeiek listája: Vabrik Pincészet, Nagy Gábor Családi Szőlőbirtok, Köllő Zsolt Pincészet, Apró Kertek, Bella Pince, Csóbor Pincészet, Csordás és Nagy Pince, Szabadkai Pincészet, BRIGÁD, Geszler Családi Pincészet, Friday Winery, Paulus Molnár Borház, Csetvei Pince, Sáfrán Pince.  

csobor3_2.jpgCsóbor Balázs nem biztos, de Kisari Linda biztos ott lesz szombat este. No és a boraik...!

Meglehet, eme lista nem teljes, a többiekkel találkozó akkor és ott!

Na hol, és mikor? Január 11, Szent István Művelődési Központ emeleti nagyterme.

 VISZONTLÁTÁSRA!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr3315398598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása