Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Kiváló borászok, kiváló borainak a kóstolója

2020. március 03. 09:45 - Silye Sándor

1_ifj_id_lorincz.jpg

Van Székesfehérváron egy hely, ami ismert. Vagy nem annyira.

Van Székesfehérváron egy hely, ahol csodás borokat kóstolhat mindenki, Ön, Te, vagy én, és utóbbi esetben nem magamra gondolok, hanem mindenkire, aki magát gondolja az Én-nek. Igen!

Van egy hely Székesfehérváron, ahol a borok ínyencei kedvükre való kortyokat találhatnak. Igen!

Ez a hely pedig a Hősök terén (nem Budapesten!), még pontosabban a Kossuth utca 3 alatt van, ott, ahol néhány lépésre található a Fekvő katona szobra, Na, megvan?! Bingó, talált, mivel e hely a Borbár!

 Ahol kóstoló esteket is tartanak, hol néhány hetente, hol kéthetente, vagy éppen hetente. Ezúton hívjuk fel mindenki becses figyelmét a következő igen jónak ígérkező esemény(ek)re.

Március 18-án a Sándorok és a jó borok napja lesz itt. Ugyanis 19 órakor kezdődik a St. Andrea Borbirtok Eger, a Lőrincz György által vezetett Pincészet bemutatója, nagyon finom borokkal, a hozzá való jó falatkákkal. Lőrinczék jelszava, hitvallása: Törekszünk a jónak gyakorlására. És jól gyakorolják a jót, garantálom, hiszen már volt alkalmam megismerkedni velük. E napon a borászatot ifjabb Lőrincz György, a figyelemre méltó személyiség, a nagyszerű beszélgetőpartner, a kiváló borász képviseli.

1_ifjabblorincz.jpg

 Kedves Sándorok és nem Sándorok, tehát Mindenki!

Az alábbi borsort kóstolhatják (-játok) eme esten:

Napbor 2019, Boldogságos 2018, Örökké 2018, Mária 2017, Kadarka 2017 Sommelier Selection, Áldás 2018, Merengő 2016, Nagy-Eged 2017. Hm. Ez jó! Sőt, ez nagyon jó, mi több fantasztikus élményt ígér!
A részvételi díj: 6990 forint/fő.

És még egy jó hír: április 1-én szerdán (ez nem vicc, nem ugratás, bár ezt a napot sokan e tevékenységnek tudják be…), hanem komoly. Mert: 19 órától a kiváló Heimann Borbirtok települ ide ki a boraikkal Szekszárdról, a család borászatának három prominens személyiségével, jön Zoltán az apa, Zoli a fiú, és Ági. A részletekről, a borsorról majd később.

Figyu! Asztalfoglalás szükséges és jelentkezési sorrendben tudják biztosítani azt
a korlátozott létszám miatt.
Foglalás: 06-20-3677747 Tibor    06-22-311441 Borszaküzlet Csilla
Várunk minden kedves érdeklődő borbarátot!

VISZONTLÁTÁSRA!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1815501294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása